logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


22
Лис
2019

Студенти та викладачі Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського долучились до загальноміського заходу відзначення Дня Гідності та Свободи

     21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Цей день було започатковано у 2014 році з нагоди початку двох революцій, які відбулися в Україні у ХХІ столітті: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року, які залишили глибокий, визначальний і незабутній слід в історії. Їх ідеали, надії й рішення разюче змінили нашу ментальність, розпочали і продовжують формувати нашу нову політичну ідентичність.

     У Миколаєві в День Гідності та Свободи міські високопосадовці та прості мешканці міста вшанували патріотів, загиблих під час Революції Гідності та російської агресії на Сході України. Долучилися до заходу і студенти та викладачі Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського.

     Акція відбулася сьогодні, 21 листопада 2019 року, біля пам’ятника Героям Небесній сотні. Учасники заходу згадали буремні події останніх років і вшанували пам’ять загиблих Героїв хвилиною мовчання. Після цього відбулося покладання квітів до меморіалу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*