logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


22
Лис
2019

Літературно-музичний захід «Уклонімось низько до землі тим, хто в серці буде вічно жити…»

     21 листопада об 11:30 в аудиторії 01.121 Науково-дослідним центром військово-патріотичного виховання, студентами факультету дошкільної та початкової освіти до Дня Гідності і Свободи було проведено літературно-музичний захід «Уклонімось низько до землі тим, хто в серці буде вічно жити…».

     Організатори заходу ставили за мету спонукати учасників до належної шани патріотизму й мужності громадян, які у листопаді 2013 – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

     Яскравим моментом заходу стали відеоролики про криваві події на Майдані Незалежності, Революцію Гідності. Зворушила молитва за Героями Небесної Сотні. Зворушливі пісні від творчого центру «Естетика» про Україну, мертвих і живих учасників Майдану, матерів, які втратили своїх дітей під час трагічних подій, проникали в серце та душу кожного присутнього. Прикрасила захід тематична книжкова виставка, яку організували працівники Наукової бібліотеки університету.

     Студенти, викладачі та співробітники університету символічно запалили 200 свічок у пам’ять загиблих і вшанували хвилиною мовчання Героїв Небесної Сотні, Героїв АТО та Операції об’єднаних сил.

     На завершення заходу з надією на якнайшвидше завершення військових подій у рідній країні пролунала пісня «Мир над Україною»!

     Славні Герої, сини Кобзаря!
     Воля зійшла , як зоря світанкова.
     Слава Тобі , Україно моя!!!
     Слава УКРАЇНСЬКИМ Героям!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*