logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


01
Вер
2015

Вітання ректора Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського із Днем знань

Шановні студенти та викладачі Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського!

Щиро вітаю Вас із Днем знань – всенародним святом людяності, доброти і мудрості!

Перше вересня – особливий день, для одних він відкриває дивовижний світ осягнення невідомого, веде їх до дорослішання, для інших – стає стартом до вершин професійної майстерності.

Це свято єднає нас усіх – студентів, які сміливо ступають у доросле життя, викладачів, які відкривають світ пізнання та сходження до джерел мудрості й продовжують вести усіх новими шляхами.

Цьогорічний вересень для першокурсників стане особливим. За кілька хвилин він відкриє перед вами двері до славного університету, де щодня прививають любов до науки, де вчать віддано служити обраній професії і де вже 102-й рік поспіль народжуються справжні майстри своєї справи. Сьогодні – це тільки старт, до фінішу, здається, ще далеко. Та починати трудитися потрібно зараз. Упевнений, що спільна праця, наполегливість та єдність стануть запорукою успіхів у справі розвитку української освіти.

Бажаю вам великого натхнення на шляху підкорення нових вершин знань, наполегливості й терпіння, мудрості й розважливості! Переконаний, ваші здібності, працьовитість, високі патріотичні почуття стануть запорукою нових успіхів, котрими пишатиметься Батьківщина.

Зі святом вас!

 

 З повагою та

найкращими побажаннями ректор В. Д. Будак

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*