logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


26
Лис
2019

«Формування позитивного Я-образу та впевненості у собі»

     20.11.2019 року в рамках Центру психологічної служби університету було проведено практичне заняття з теми «Формування позитивного Я-образу та впевненості у собі» зі студентами 103 Б групи факультету фізичної культури і спорту, 2 курсу історичного факультету, факультету дошкільної та початкової освіти, факультету педагогіки та психології.

     Тренером виступила керівник Центру психологічної служби університету Гулькова Дар’я Сергіївна та асистентами тренера виступили студенти 2 курсу: Садохін Данііл- студент історичного факультету, Беженарь Наталія – студентка факультету дошкільної та початкової освіти, Віталіна Мельник – студентка факультету педагогіки та психології.
На занятті учасники за допомогою вправам підвищували власну самооцінку, розбирали поняття адекватної та неадекватної самооцінки, а також досліджували власну самооцінку за рівнями.

     У процесі заняття учасники усвідомили особистісні ресурси для корекції самооцінки, шукали власні ресурси в досягненні поставленої мети, розвивали самопізнання себе як особистості, розкривали позитивні здібності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*