logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


23
Лис
2019

День Гідності та Свободи в МНУ імені В. О. Сухомлинського

     Щороку 21 листопада в нашій країні відзначають День Гідності та Свободи. Цього дня українці віддають шану патріотизму й мужності громадян, що стали учасниками Революції Гідності 2013-2014 років, постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

     Видання, представлені в даній експозиції, розповідають про героїв і перебіг Революції Гідності, що пробудила в душі кожного українця нестримний потяг до свободи та волі. Саме на Майдані народилася нова українська нація: високоідейна, готова відстоювати ідеали справедливості, правдивості та патріотизму.

     Сьогодні боротьба за незалежність України, її суверенітет, кордони – продовжується. І від зовнішньої агресії нас захищають сучасні Герої – учасники військових дій, які щохвилини виборюють для нашої держави такий жаданий мир. Вони з честю захищають державний суверенітет і територіальну цілісність, відстоюючи національні інтереси, та ціною власного життя продовжують боронити нашу землю на Сході країни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*