logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


28
Лис
2019

Краса врятує світ

     27 листопада 2019 року в концерт-холі «Юність» м. Миколаєва пройшов Всеукраїнський конкурс краси особистості «Перша леді», організований Миколаївським обласним осередком ВМГО «Студентська республіка» та ГО «Правозахисне об’єднання «Ти ж юрист», в якому взяли участь вісім красунь і розумниць закладів вищої та професійно-технічної освіти нашого міста.

     КАТЕРИНА ЮРЧЕНКО, студентка другого курсу спеціальності 081 «Право» гідно представила наш навчальний заклад і довела, що сила життєдайної краси втримується у злитті воєдино зовнiшньоï й внутрiшньоï краси самої людини. Тільки така особистість здатна збагачувати життя суспільства, віддаючи йому все найкраще, що в ній є! Недаремно ж існує незаперечна істина: Краса врятує світ! Однак, кожний розуміє ïï по-своєму, i залежить це вiд того, в чому саме він убачає силу краси.

     Щиро вітаємо КАТЕРИНУ з перемогою у конкурсі «Перша Леді Миколаєва 2019» у номінаціях «ПЕРША ЛЕДІ КРАСА МИКОЛАЄВА» та «ПЕРША ЛЕДІ ЛАЙК» (перемога в Інтернет-голосуванні)! Бажаємо нашій красуні не зупинятися на досягнутому, впевнено йти до своєї мети, бути завжди попереду, творчих успіхів і натхнення! Зачаровуй своєю красою та розумом увесь світ! І пам’ятай, що коли дуже чогось прагнеш і докладаєш до того зусиль – обов’язково досягнеш!

     Дякуємо творчому центру «Естетика» Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського (гурт FREEDOM) та ВІКТОРІЇ ЯВТУШЕНКО (студентці другого курсу спеціальності Українська мова та література нашого університету) за постановку та презентацію чудового творчого номеру! Дівчата – ви неймовірні! Було круто! Ви зірвали овації в залі та внесли драйв у конкурсну програму!

     Дякуємо всім, хто підтримав та проголосував за нашу студентку в Інтернет-голосуванні!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*