logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


29
Лис
2019

Екскурсія студентів Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського у складі делегації кращої миколаївської молоді до Верховної Ради України та Міністерства молоді та спорту України

     27 листопада 2019 року разом з іншими стипендіатами Миколаївського міського голови та міської ради студенти Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського відвідали місто Київ та побували на екскурсії у Верховній Раді України та Міністерства молоді та спорту України, під час перебування у стінах Верховної Ради України прослухали цікаву розповідь про історію та архітектурну спадщину національного парламенту, пройшлися кулуарами місця, де ухвалюються доленосні для наших громадян рішення, відвідали прес-пойнт, музей парламентаризму, мали нагоду побачити картину «Державотворення» та державну реліквію – Прапор Незалежності України.

     А під час екскурсії до Міністерства молоді та спорту України поспілкувались з посадовцями безпосередньо в будівлі центрального органу виконавчої влади. Представники Міністерства розповіли про структуру відомства, основні напрями та пріоритетні завдання діяльності міністерства, значення національно-патріотичного виховання як актуальної складової державної політики. Зокрема, йшлося про ефективність молодіжної політики в Україні, фінансове та кадрове забезпечення сфери молодіжної політики. Порушувались питання щодо участі молоді в процесах прийняття рішень, зокрема, у молодіжних радах, інших молодіжних дорадчих органах.

     Посадовці також проінформували студентів щодо можливості участі в програмах і проектах для молоді, конкурсі з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства. В ході бесіди, представники міністерства звернули увагу на безліч можливостей, які є у сучасної української молоді, та щиро побажали присутнім знайти себе у житті та реалізуватися у нашій країні.

     Поїздка була крутезною, насиченою цікавими подіями, емоціями та враженнями!!!

     Щиросердно дякуємо Управлінню молодіжної політики Миколаївської міської ради, зокрема Олександру Рябенко, за професійну організацію екскурсії для миколаївської молоді до Верховної Ради України!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*