logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


09
Гру
2019

До Дня студентського тьютора

     З цього навчального року в нашому університеті почав працювати Інститут студентських тьюторів. Це активні та сумлінні студенти старших курсів, чия головна мета – сприяння адаптації першокурсників у новому для них освітньому середовищі, залучення їх до студентського позанавчального життя, організація та проведення різноманітних заходів. Їх 17 і з вересня вони працюють, докладаючи максимум зусиль для реалізації завдань, що стоять перед ними.

     Ще не добіг завершення перший семестр, а головний результат їх роботи вже відчутний – то дуже класні студенти першого курсу, які прагнуть стати частиною студентського активу та вже є учасниками більшості заходів, що проводяться в альма-матір. Саме першокурсники вирішили віддячити своїм старшим колегам за плідну діяльність та започаткувати на початку грудня відзначення Дня студентського тьютора.

     І ось в понеділок, 2 грудня, ми всі стали свідками цікавого, сповненого різноманітних завдань квесту, до участі в якому були залучені усі наставники першого курсу. Кульмінацією святкування став творчий захід для тьюторів у стилі відомого шоу «Хто зверху», що відбувся 4 грудня в нашому арт холі та подарував усім глядачам і учасникам позитив та незабутні емоції. У креативності, інтелекті, творчому підході, спортивній майстерності, ерудиції змагались між собою збірні команди хлопців та дівчат. Незважаючи на малочисельність тьюторів-хлопців, вони продемонстрували жагу до перемоги, впевненість у своїх діях та згуртованість, які зрештою і забезпечили їм переконливу перемогу.

     Спільне фото, повітряні кульки з побажаннями, смаколики у подарунок – впевнені, у кожного залишаться напрочуд приємні спогади по завершенню заходу. Маємо надію, що відзначення Дня студентського тьютора стане доброю традицією в нашому закладі, адже ці студенти – важлива складова студентського самоврядування, яка забезпечує безперервний зв’язок між студентством різних поколінь. Так тримати, тьютори!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*