logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


10
Гру
2019

«Рецепти успіху» на Тижні майстер-класів у МНУ імені В. О. Сухомлинського

     Фінальним акордом Тижня майстер-класів у нашому університеті став захід за участю відомих серед молодіжної спільноти Миколаєва особистостей – блогера, підприємця Євгена Помельникова та власниці кондитерської «CakeLand Nikolaev» Естер Казарян. І знову-таки цій зустрічі посприяв наш студент Данило Ігнатов, за що ми йому дуже вдячні.

     «Як заробляти в Instagram?» – свою історію успіху в цій соціальній мережі та про відкриття власної SMM-агенції нам розповів Євген. Він дуже легко встановив контакт зі студентською аудиторією, відповів на силу-силенну запитань, на конкретних прикладах розкрив механізми розвитку певного бренду. Окрему частину виступу присвятив темі благодійництва та залучення до доброї справи великої кількості людей.

     Естер Казарян у свої 24 роки міцною рукою керує власним бізнесом. Про нелегкий шлях до цього, здобутки та прорахунки в цій сфері, про віру в себе як вирішальний фактор успіху ми дізнались від власниці кондитерської «CakeLand Nikolaev».

     Активне спілкування, обговорення актуальних для молоді тем, цікаві запитання студентів і ґрунтовні відповіді спікерів, перегляд презентаційних роликів – у результаті майстер-клас пройшов у невимушеній доброзичливій атмосфері, на якому цікаво було всім присутнім.

     Просто чудовим вийшов фідбек: студенти навіть по завершенню зустрічі дискутували, обмінювались думками щодо бізнес-ідей та проєктів, обговорювали можливості співпраці з організаціями міста для розвитку бренду університету тощо.

     Впевнені, що подібних заходів має бути якомога більше, адже вони сприяють розвитку студентів, прояву їх потенційних можливостей і розкривають перспективи реалізації крутих ідей у стінах закладу та поза його межами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*