logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


12
Гру
2019

Цікавий екскурс студентів Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського ІТ-компанією «TemplateMonster»

     9 грудня 2019 року студенти третього та четвертого курсів спеціальності «Прикладна математика» Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського разом з викладачами циклової комісії технічного напряму підготовки відвідали одну із провідних ІТ-компаній «TemplateMonster».

     TemplateMonster – IT-компанія, що розробляє та продає шаблони сайтів та інші веб-рішення. З асортиментом більш ніж 21 000 одиниць компанія є одною з найбільших постачальників шаблонів сайтів. Штаб-квартира TemplateMonster знаходиться у Брукліні, Нью-Йорк. Сайт компанії Templatemonster.com входить до 2000 найбільш відвідуваних світових сайтів по версії Alexa.

     Під час екскурсії студенти ознайомилися з історією створення та основними напрямками роботи компанії, дізналися про особливості ІТ-ринку, про переваги роботи у ІТ-галузі, про можливості професійного та кар’єрного зростання, про вакансії та можливості працевлаштування в компанії, важливість англійської мови, про те, що потрібно знати і вміти програмісту.

     Висловлюємо подяку HR Director Наталії за цікаву та пізнавальну екскурсію, а особливо за мотивацію до саморозвитку та самовдосконалення майбутніх програмістів.

     Сподіваємося, що отриманий досвід підвищить зацікавленість студентів в освоєнні своєї спеціальності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*