logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


17
Гру
2019

У МНУ імені В. О. Сухомлинського проведена першість із настільного тенісу

     9 грудня 2019 року за ініціативи кафедри спорту факультету фізичної культури та спорту було проведено першість із настільного тенісу серед студентів Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського. Головний суддя змагань – викладач кафедри спорту М. Г. Семерджян.

     У змаганнях за перемогу боролися 19 юнаків і 12 дівчат різних спеціальностей факультету фізичної культури та спорту, факультету дошкільної та початкової освіти, факультету педагогіки та психології, механіко-математичного факультету, факультету іноземної філології та студенти Коледжу МНУ імені В. О. Сухомлинського.

     У результаті змагань за коловою системою переможцями і призерами в одиничному розряді серед юнаків стали представники факультету фізичної культури та спорту: Дмитро Криворотий, який посів І місце; ІІ місце виборов Владислав Бабій, ІІІ місце – за Олександром Зданевичем.

     У запеклій боротьбі перемогу в одиничному розряді серед дівчат вибороли: студентка Коледжу МНУ імені В. О. Сухомлинського – Яна Кучеренко, яка посіла І місце; за Златославою Шиманець, студенткою факультету педагогіки та психології, ІІ місце; Ілона Волошина посіла ІІІ місце (студентка факультету дошкільної та початкової освіти).

     Вітаємо переможців і призерів!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*