logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


24
Гру
2019

#МафіявМНУ: гра для розумних і допитливих

     За ініціативи профкому студентів і за сприяння Психологічної служби в університеті відбувся турнір із популярної гри «Мафія».

     До участі в ньому долучились як студенти, так і викладачі. Студенти факультетів об’єднались у згуртовані колективи для протистояння один одному, а студентські тьютори, Студентська рада і коледж представили для участі окремі команди.

     У цей день в арт-холі нашого університету все було просякнуте справжньою гангстерською атмосферою і головним питанням, яке цікавило всіх присутніх, було: «Хто ж вона, мафія?»

     Із привітальним словом під час проведення першого та другого етапів турніру до всіх звернулись проректор із науково-педагогічної роботи, доцент Олена Анатоліївна Кузнецова та голова профкому студентів Олена Вікторівна Войчун, створили відповідний настрій запальною піснею випускниця нашого університету Анна Славітяк і класним танцем творчий центр «Естетика», всі охочі могли закарбувати в пам’яті свої враження біля тематичної фотозони. Одним словом, усе було зроблено для того, аби дух гри відчувався навколо.

     Сама ж гра настільки захопила учасників, що кожна з команд по завершенню одного кола, прагнула грати ще і ще. За час її проведення студенти та викладачі більше дізнались один про одного, розкрили характерні риси своїх особистостей та проявили себе в більшості випадків з іншої, невідомої широкому загалові, сторони.

     Турнір завершено, але враження після нього настільки приємні та яскраві, що, безумовно, в стінах нашого університету ви ще не один раз почуєте це таємниче слово «мафія».

     До нових зустрічей!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*