logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


25
Гру
2019

Головна ялинка МНУ, підсумки року та Таємний Миколай: як це було!

     У студентській родині нашого університету цьогоріч склалась ще одна чудова традиція: 19 грудня з нагоди відзначення Дня Святого Миколая збиратись своїм дружнім колом, аби урочисто та святково відкрити головну ялинку МНУ (для факультетських зелених красунь є свої окремі дні відкриття), підвести підсумки року, що минає, та роздати подарунки усім, хто брав участь в загальноуніверситетській акції «Таємний Миколай».

     Святково прикрашений арт хол зібрав представників ректорату, викладачів, студентів різних курсів, представників Студентської ради та профкому студентів, студентський актив, студентських тьюторів, творчий центр «Естетика» та усіх охочих долучитись до заходу та пригадати, як все у нас було.

     2019 – рік, безумовно, яскравий та насичений різноманітними враженнями, хоча б частину з яких ми спробували «оживити»: «народження» інституту студентських тьюторів як головне досягнення року, напрочуд активний перший курс, який вже нині є частиною студентського активу університету, плідна співпраця нового складу Студентської ради та профкому, яка за такий короткий час подарувала багато позитиву, талановиті, класні студенти, які представляють творчий центр «Естетика»: вони і на цьому заході зуміли створити для глядачів прекрасні моменти та емоції своїми співами, танцями і театральною постановкою.

     Розпочав захід вітанням та словами побажань ректор університету Валерій Дмитрович Будак. Естафету привітань підхопили представники студентського активу і дві години усе в арт холі вирувало та майоріло емоціями, враженнями, посмішками, позитивом.

     Кульмінаційним моментом свята стало символічне відкриття нашої прекрасної ялинки, а головною емоцією 2019 року для всіх студентів МНУ можна вважати, напевне, згуртування та класну комадну роботу як їх прикметну рису.

     Так тримати, студенти!

     З прийдешніми святами усіх!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*