logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


08
Січ
2020

«Vivat, магістри!»

     26-27 грудня 2019 року в Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського відбулися урочистості з нагоди вручення магістерських дипломів студентам-випускникам цього навчального року. У цей день омріяний диплом отримали 514 висококваліфікованих фахівців: 306 магістрів денної форми навчання, 208 магістрів заочної форми навчання факультету педагогіки та психології, історичного факультету, факультету дошкільної та початкової освіти, факультету іноземної філології, механіко-математичного факультету, факультету фізичної культури та спорту.

     У святкових урочистостях взяли участь: ректор МНУ імені В. О. Сухомлинського В. Д. Будак, проректори університету, декани факультетів, викладачі, співробітники, батьки та друзі випускників.

     Із вітальним і напутнім словом до всіх присутніх звернувся ректор університету, доктор технічних наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України В. Д. Будак. Він підкреслив: «Магістр – це перший науковий ступінь. Зараз ви тримаєте у своїх руках не просто документ про повну вищу освіту, а квиток у майбутнє. Диплом магістра є перепусткою у світ не лише професійного зростання, а й наукових пошуків. Шановні випускники, ви — гордість та майбутнє нашої країни. Будьте гідними звання випускника МНУ імені В. О. Сухомлинського!»

     З особливою вдячністю та пошаною Валерій Дмитрович урочисто вручив дипломи випускникам-магістрам.

     Шановні друзі, ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Бажаємо вам оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги та невичерпної енергії! Нехай Вам щастить у нових звершеннях!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*