logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


10
Гру
2019

«Психологічний підхід до формування національно-патріотичних цінностей студентської молоді»

     6.12.2019 року за запитом О. Є. Олексюк у рамках Центру психологічної служби відбувся диспут на тему «Психологічний підхід до формування національно-патріотичних цінностей студентської молоді» зі студентами 1 курсів факультету фізичної культури і спорту, 2 курсів факультету дошкільної та початкової освіти, механіко-математичного факультету, історичного факультету, 2-3 курсів факультету педагогіки та психології.

     Тренером виступила керівник Центру психологічної служби Д. С. Гулькова.

     Мета зустрічі: розширити та поглибити знання студентів про звичаї, традиції, обряди нашого народу, поповнити знання про героїчну минувшину нашої країни, сформувати увлення про значення незалежності, волі держави для народу України.

     У ході диспуту учасники розвивали усвідомлення щодо спільних цінностей української нації: державного суверенітету, незалежності, територіальної цілісності країни; за допомогою вправ виховували почуття духовно осмисленого патріотизму, розглядали психологічні фактори, які можуть принести більше користі рідній Україні, а які можуть їй нашкодити.

     Студенти активно брали участь у заході, були відкритими та щирими у своїх висловлюваннях і почуттях, ділилися власним досвідом, враженнями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*