logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


20
Гру
2019

«Таємниці сімейних і партнерських стосунків»

     17.12.2019 року за запитом викладача Ю. Г. Шапошнікової зі студентками 3 курсу факультету дошкільної та початкової освіти було проведено практичне заняття з елементами тренінгу на тему “Таємниці сімейних і партнерських стосунків”.

     Тренерами виступили керівник Центру психологічної служби університету Дар’я Сергіївна Гулькова та волонтер Центру психологічної служби Вікторія Осіпова.

     Основною метою заняття було сформувати здатність встановлювати й підтримувати психологічний контакт під час спілкування з протилежною статтю. Формувати пізнання своїх можливостей і обмежень у взаємодії з іншими людьми.

     У ході заняття учасниці вчилися позбуватися внутрішніх бар’єрів, що заважають ефективній комунікації, виховували повагу у стосунках під час спілкування.

     18.12.2019 року за запитом викладача Ю. О. Бабаян було проведено тренінгове заняття з теми «Власні межі та стосунки в діаді» зі студентами 103 Б групи факультету фізичної культури і спорту та 107 Б групи факультету педагогіки та психології.

     Тренером виступила волонтер Центру психологічної служби Вікторія Осіпова.

     На занятті учасники мали змогу визначити власні межі у різних видах стосунків і дізналися про їх взаємодії; за допомогою проективних технік оглянули особисті кордони та прийоми побудови відносин із близькими людьми – партнером, друзями, батьками та ін.; підвищили впевненість, за допомогою метафоричних асоціативних карт знаходили сили й ресурси для бажаної побудови стосунків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*