logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


15
Січ
2020

Ш А Н О В Н І    Н А У К О В Ц І!

     Від 3 січня 2020 року усі українські заклади вищої освіти та наукові установи можуть безкоштовно отримати доступ до повнотекстових публікацій відомого міжнародного видавництва Springer Nature http://link.springer.com/. Передплату за кошти держбюджету забезпечило Міністерство освіти і науки через Державну науково-технічну бібліотеку (ДНТБ) https://dntb.gov.ua/news/5783.

     Університети та наукові установи, які раніше оформили через ДНТБ доступ до баз даних Scopus або/та Web of Science, отримають доступ до Springer Nature автоматично. Доступ отримали 430 установ, у тому числі й Миколаївський національний університет ім. В.О. Сухомлинського.

     На сьогодні забезпечено доступ до всіх журналів Springer Nature – одного з найбільших світових видавців академічних і науково-популярних книг та журналів. Для українських вчених будуть відкриті саме повні тексти. Такий винятковий доступ до ресурсів провідного наукового видавця організовано вперше за часів незалежності.

     Доступ до журналів Springer Nature у МНУ ім. В.О. Сухомлинського здійснюється з будь-якого комп’ютера та WI-FI мережі університету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*