logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


07
Лют
2020

Вічна пам’ять!

     

Білюк Олександр Володимирович

(15.10.1938 – 05.02.2020)

     На 82 році життя пішов у вічність людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця, відомий науковець і педагог – Олександр Володимирович Білюк.

     О. В. Білюк – кандидат педагогічних наук, доцент, заслужений працівник освіти України, відмінник народної освіти України, нагороджений медаллю А. С. Макаренка, двома Почесними грамотами Міністерства освіти і науки України.

     Із 1979 року трудова та наукова діяльність Олександра Володимировича невід’ємно пов’язана з Миколаївським національним університетом імені В. О. Сухомлинського, в якому працював на посадах старшого викладача, доцента, завідуючого кафедрою педагогіки та психології, методики викладання історії. 16 років (1984-2000 рр.) О. В. Білюк був деканом історичного факультету.

     На всіх посадах Олександр Володимирович виявив себе як висококваліфікований фахівець, науковець, компетентний ініціативний керівник, що сумлінно і творчо ставився до виконання покладених на нього обов’язків. О. В. Білюк плідно займався науковою роботою, є автором більше 60 наукових публікацій, 11 посібників із педагогіки та історії. Активно займався громадською діяльністю.

Вічна пам’ять!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*