logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


12
Лют
2020

У лабіринтах свідомості

     10 лютого 2020 року в рамках Центру психологічної служби університету було проведено презентацію інтелектуальної гри “У лабіринтах свідомості” для студентів 2-3 курсів факультету педагогіки та психології спеціальностей “Психологія”, “Соціальна робота” та “Політологія”.

     Тренером виступив волонтер Центру психологічної служби, студент 5 курсу спеціальності “Соціальна робота”.

     Інтелектуальні ігри досить відомі в багатьох країнах, через те даний вид ігор допомагає учасникам збагачувати свій словниковий запас, розвивати пізнавальні процеси, наприклад, уяву, логічне мислення, увагу та кмітливість.

     Інтелектуальні ігри – достатньо вагомий інструмент для формування та розвитку позитивної Я-концепції.

     Упродовж гри учасники мали можливість отримати навички та вміння співпрацювати в команді малознайомих людей, налагоджувати комунікативні здібності.

     Студенти також були проінформовані про те, що ця гра має в собі риси як ігрової, так і навчальної діяльності: розвиває теоретичне мислення, вимагаючи формулювання понять, виконання основних розумових операцій (класифікації, аналізу, синтезу).

     Під час гри студенти ознайомилися з теорією та технологією даної ігротехніки; сформували вміння використовувати адекватні мовні засоби для відображення своїх думок; мали змогу створити образ героя та наділити його необхідними якостями, характеристиками та історією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*