logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


20
Лют
2020

Наші студенти – наша гордість: звернення чемпіонів України

     Ми неодноразово впевнилися в тому, що студенти Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського – кращі спортсмени нашої країни. Гордістю університету є той факт, що чимало студентів і випускників стали чемпіонами та призерами Олімпійських ігор, чемпіонатів світу і Європи з різних видів спорту.

     Випускник МНУ імені В. О. Сухомлинського Ілля Кваша – заслужений майстер спорту зі стрибків у воду, бронзовий призер Олімпійських ігор, 9-кратний чемпіон Європи, 3-кратний призер чемпіонатів світу. Із 2005 по 2012 рік навчався в нашому навчальному закладі, вдало поєднував навчальний процес із професійним спортом.

     Студентка нашого ЗВО Діана Шелестюк – майстер спорту зі стрибків у воду (здобула срібну нагороду на чемпіонаті Європи у Польщі, здобула бронзову нагороду на чемпіонаті Європи у Італії, на Європейських іграх (Баку) здобула бронзову медаль, на етапі Гран-прі FINA-2020 у Мадриді також бронзу).

     Справді, довга, копітка праця – запорука успіху, але наші випускники і студенти вважають, що завдяки професіоналізму викладачів, які є справжніми майстрами своєї справи, підтримці В. Д. Будака (ректора МНУ імені В. О. Сухомлинського) вони мали змогу захищати честь університету на світовому рівні та досягти певних висот.

     Наші чемпіони впевнені, що саме в Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського майбутнє покоління зможе реалізувати свої амбіції, повірити в себе, свої можливості і найголовніше – досягнути поставленої мети!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*