logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


20
Лют
2020

Презентація книги «Історія Степового Побужжя від найдавніших часів до кінця XVIII століття»

     Історія рідного краю – дорогоцінна спадщина. Недаремно кажуть, що народ, який не знає свого минулого, приречений на забуття, не вартий майбутнього.

     Кожна книга про історію нашого краю, яка виходить друком – це завжди приємна подія. Тому учасники заходу, який відбувся сьогодні 20.02.2020 року в університеті, зібралися привітати авторів – Г.І. Михайлович, К.В. Горбенка, О.І. Смирнова, О.В. Господаренко, В.В. Кузовкова з виходом у світ книги «Історія Степового Побужжя від найдавніших часів до кінця XVIII століття».

     Для участі у презентації, яку підготували і провели Лабораторія археології та етнології та Наукова бібліотека, були запрошені: ректор, Академік НАПН України, професор Будак В.Д., Перший проректор Овчаренко А.В., а також відомий миколаївський видавець Ірина Гудим.

     Учасникам заходу було запропоновано поринути в проминулі століття й тисячоліття, подумки уявити себе археологом рідного краю. Зустріч стала для присутніх відкриттям чогось нового, дала можливість ознайомитися з історико-археологічними дослідженнями регіону Степового Побужжя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*