logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


01
Бер
2020

«Особистісні межі у стосунках»

     26 лютого 2020 року в рамках Центру психологічної служби зі студентами 103 Б групи факультету фізичної культури і спорту, 100 К групи механіко-математичного факультету, 218 та 228 групи спеціальності «Дошкільна освіта» факультету дошкільної та початкової освіти, 274 групи спеціальності «Політологія», 217, 317 та 417 групи спеціальності «Психологія» факультету педагогіки та психології було проведено кінотренінг на тему «Особистісні межі у стосунках».

     Тренерами виступили керівник Центру психологічної служби Д. С. Гулькова та студентка 2 курсу, практикантка Марія Кузьміна.

     Даний кінотренінг був спрямований на формування в учасників уявлень про взаємостосунки, парні відносини, межі у стосунках. Студенти, переглядаючи короткометражні відео, ознайомилися із засадами побудови сімейних відносин. Практичні вправи допомогли усвідомити учасникам значення слів «границі», «пара», «сім’я» «взаємостосунки», «правила у відносинах» і т.д. Також керівник Центру психологічної служби поділилася власним професійним досвідом стосовно основних причин порушень границь у взаємостосунках та виокремила декілька стадій стосунків, яким необхідна психологічна корекція.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*