logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


03
Бер
2020

Психодіагностична практика для студентів факультету педагогіки та психології

     З 02 березня по 10 квітня 2020 року в рамках Центру психологічної служби будуть проходити психодіагностичну практику студенти 3 курсу спеціальності «Психологія» факультету педагогіки та психології.

     Студенти ознайомилися із Положенням про Центр психологічної служби, Концепцією та Планом роботи, а також з основними функціями та напрямками роботи.

     Керівником Центру психологічної служби Гульковою Д.С. було проведено бесіду стосовно необхідних вимог в роботі практичного психолога в Центрі психологічної служби, які необхідно проводити індивідуальні дослідження, що включають в себе проведення дослідження, обробку результатів, аналіз та інтерпретацію даних кожної методики, складання загальної психологічної характеристики досліджуваного і розробку рекомендацій.

     Кожному із практикантів було надано перелік тем для розробки тренінгових занять та групового дослідження, обробка результатів, аналіз та інтерпретацію даних.

     Було також обговорено основні правила та вимоги щодо психодіагностичної практики, основні моменти заповнення звітної документації та надана рекомендована література для проведення діагностичної та групової роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*