logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


04
Бер
2020

Навчально-методичний семінар «Що таке силабус і для чого він»

     27 лютого 2020 р. у стінах Миколаївського національного університету ім. В.О. Сухомлинського відбувся навчально – методичний семінар «Що таке силабус і для чого він». В першій частині заходу, Султанова Н.В. – голова постійно діючої комісії із забезпечення якості вищої освіти – довела до відома викладачів основні теоретичні та етимологічні засади поняття «силабус» за допомогою презентаційних матеріалів та закордонних прикладів.

     В другій частині семінару фахівець відділу ліцензування та акредитації – Подгорна А.О. ознайомила всіх присутніх з проєктом Положення про силабус, в якому відображено структуру та орієнтовну форму силабусу. Далі з розробленим силабусом з дисципліни «Фінансовий менеджмент у банку» виступила керівник відділу ліцензування та акредитації Данік Н.В., яка поділилась власним досвідом складання силабусу, зупинилась на труднощах, з якими зіткнулась, і розповіла про переваги такої форми діалогу зі студентами.

     Викладачам було запропоновано миттєву рефлексію на прослуханий матеріал, яка показала в цілому позитивне ставлення до силабусу. Присутнім було запропоновано надати свої пропозиції по удосконаленню силабусу до 12 березня 2020 р. до відділу ліцензування та акредитації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*