logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


10
Бер
2020

Подвійний диплом – це твій шлях до успішного майбутнього

     4 березня 2020 року до Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського відбулася презентація проєкту «Подвійного диплома» для студентів університету. Представляти програму до Миколаєва прибув Томаш Кук, проректор Університету «Вища школа лінгвістична» (м. Ченстохова, Польща), Богдан Богданович Буяк, ректор Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка. Спільна програма цього проєкту розрахована на участь студентів ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр», які навчаються в українському навчальному закладі-партнері Вищої лінгвістичної школи, а тому можуть одночасно одержувати диплом МНУ імені В. О. Сухомлинського та диплом європейського зразка.

     Студенти мали змогу дізнатися про всі особливості й переваги запропонованої програми. Пан Томаш охоче розповідав студентам про історію й видатні пам’ятки Ченстохова, місто є «дуже привабливим і дружнім до туристів». Томаш Кук представив орієнтовний кошторис студентських витрат на навчання, проживання й проїзд до навчального закладу й надав чітку інформацію про додаткові можливості навчання в польському закладі, зокрема, можливість вивчати декілька іноземних мов, проходили практику в країнах Євросоюзу. Для викладачів було запропоновано інформацію щодо програми післядипломної освіти на базі WSL.

     На завершення презентації студенти й викладачі університету зацікавлено обговорювали запропоновані паном Томашем можливості, деякі вже запланували собі подачу потрібних для участі в спільній програмі документів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*