logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


06
Бер
2020

«Моя мотивація»

     5 березня 2020 року в рамках Центру психологічної служби університету був проведений кінотренінг на тему “Моя мотивація” для студентів 228 групи спеціальності “Початкова освіта” факультету дошкільної та початкової освіти, 217 К/Б, 317 К/Б, 417 К групи спеціальності ‘Психологія”, 167 К групи спеціальності “Спеціальна освіта. Логопедія”, 104 Б групи, 214 групи спеціальності “Історія та археологія”, 597 групи спеціальності “Соціальна робота” факультету педагогіки та психології.

     Тренерами виступили керівник Центру психологічної служби університету Дар’я Сергіївна Гулькова та практикант Центру психологічної служби Анна Новікова.

     У процесі участі в кінотренінгу студенти отримали нові техніки та структурували наявні знання, вміння та навички формування мотивації. За допомогою мотиваційних відеороликів та практичних закріплень вправами розібралися в різних законах мотивації, зрозуміли, що “працює” або ж “не працює” у власній мотиваційній системі, знайшли в процесі групової роботи нові ідеї вирішення своїх ситуацій і зрозуміли, що необхідно зробити для того, щоб підвищити власну мотивацію.

     Студенти усвідомили, як можна уникати найбільш розповсюджених помилок у мотивуванні себе як особистості. За допомогою діагностичного матеріалу оволоділи методами визначення мотивування та знайшли баланс між матеріальними і нематеріальними стимулами, а також розібралися в тому, як усі вони насправді впливають на роботу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*