logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


07
Бер
2020

«Подорож у світ емоцій»

     6 березня 2020 року в рамках Центру психологічної служби університету був проведений арт-тренінг із теми “Подорож у світ емоцій” зі студентами 228 групи спеціальності “Початкова освіта” факультету дошкільної та початкової освіти, 217, 317, 417 групи спеціальності “Психологія”, 167 К групи спеціальності “Спеціальна освіта. Логопедія” факультету педагогіки та психології, 332 групи спеціальності “Хімія. Фізика” механіко-математичного факультету, 104 Б групи факультету фізичної культури і спорту.

     Тренером виступила керівник Центру психологічної служби Дар’я Сергіївна Гулькова.

     На занятті студенти вирушили в подорож у власний внутрішній світ, який був виявлений на аркуші паперу у вигляді хитромудрих ландшафтів, вони мали свої неповторні назви зі сфери емоцій та почуттів. Шлях, по якому проходив кожен учасник групи, показав, які ресурси та перешкоди необхідно задіяти та обійти на шляху до пізнання себе.

     Даний арт-тренінг направлений на особистісний ріст та рівень реалізації завдань.

     У процесі тренінгу студенти створили свою карту, за допомогою якої змогли проявити свій психологічний портрет та образ своєї мети, побудувавши після цього програму її досягнення.

     За допомогою проективної методики розкрили свої приховані внутрішні ресурси, завдяки яким побачили нові перспективи для пізнання себе та досягнення мрій та цілей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*