logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


24
Вер
2015

Міжнародний воркшоп «Культурний інтелект для лідерства у глобальному суспільстві»

     18-19 вересня 2015 року в Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського відбувся Міжнародний воркшоп «Культурний інтелект для лідерства у глобальному суспільстві» за грантової підтримки Шведського інституту та Посольства Швеції в Україні.

     Мета заходу – розробка інтегрованого університетського курсу «Крос-культурна комунікація та лідерство у глобальному суспільстві», обговорення питань формування крос-культурних навичок особистості для життя у сучасному глобалізованому світі.

     Програма заходу передбачала цикл коротких лекцій від доцента КНЕУ, В. І. Сацика «Хто відповідальний за посил», виконавчого директора ГО «Поруч» Марії Тищенко «Формування готовності особистості до крос-культурної комунікації», доцента кафедри іноземних мов МНУ імені В. О. Сухомлинського Солодкої А. К., які стосувалися глобальних компетенцій як невід’ємного атрибуту лідерства.

     Програма базувалась на тренінгових технологіях за методикою «Open Space», у ході якого учасники заходу за тренерської підтримки в режимі інтерактивної дискусії обмінялися своїм баченням та шляхами імплементації ідей побудови інтегрованого університетського курсу, а також доповнена ознайомчою екскурсією по місту.

 Прес-центр факультету іноземних мов

груп

Изображение 030

Изображение 036

Изображение 177

Изображение 201

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*