logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


01
Кві
2020

Школи студентського тьюторства в онлайн режимі: ми стартували!

     31 березня 2020 року для активних та зацікавлених студентів університету була проведена вступне ознайомче заняття з навчальної програми Школи студентського тьюторства в онлайн режимі, на якій виступили проректор із науково-педагогічної роботи Кузнецова Олена Анатоліївна та керівник Центру психологічної служби університету Гулькова Дар’я Сергіївна.

     Школа студентського тьюторства об’єднує в собі кращих людей. Людей, які можуть своїм прикладом надихати інших на розвиток, роботу над собою і особистісний ріст. Школа студентського тьюторства є можливістю для кожного найбільш повно розкрити свій потенціал чудового комунікатора, організатора, цивілізованого лідера, а також підготувати себе професійно для роботи зі студентами.

     В процесі сьогоднішньої зустрічі зі студентами було обговорено основні процеси діяльності студентського тьютора, його права та обов’язки, що чекає учасників на протязі навчальної програми.

     По закінченню навчання у Школі студентського тьюторства учасники мають можливість отримати:

– незабутні емоції;
– корисні знання та досвід роботи з першокурсниками;
– нових знайомих, товаришів, друзів, колег;
– сертифікат проходження курсів студентського тьюторства, який надаватиме право офіційно бути студентськими тьюторами груп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*