logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


23
Кві
2020

Активні студенти – успішний заклад освіти! Так, це про студентське самоврядування Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського!

     Сьогодення вимагає від закладів освіти пристосовуватись до нових умов. Карантин змушує нас шукати нові способи комунікації між дирекцією, викладачами, студентами та їх батьками. Водночас карантин може стати не тільки випробуванням для освітнього процесу, а й можливістю опанувати сучасні цифрові сервіси. Зараз і викладачі, і студенти ще є новачками у роботі із сайтом електронного навчання Moodle, і тому в них виникає багато питань. Однак, ми впевнено крокуємо вперед, вирішуючи їх у плідній партнерській співпраці з студактивом коледжу. Ще на початку карантину студентське самоврядування коледжу створило вайбер-групи старост кожного курсу, куди підключені й викладачі та куратори відповідних груп. Там викладачі анонсують яку тему проходитимуть наступною, звідки готуватись, що розміщено на сайті електронного навчання і які види завдань чекають студента під час навчального заняття. Куратори ж груп, контролюють активність студентів в період дистанційного навчання, а також інформують студентів щодо проведення кураторських годин та батьківських зборів он-лайн.

     Вже традиційними є й зустрічі он-лайн директора Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського Царенко Олени Олексіївни з представниками студентського самоврядування, на яких обговорюються актуальні питання, які турбують студіючу молодь.

     22.04.2020 року, на платформі zoom.us відбулось чергова зустріч під час якої обговорили: процедуру складання ДПА у формі ЗНО для студентів другого курсу, перспективи проходження виробничої практики студентами невипускних курсів коледжу, проходження підсумкової атестації випускниками поточного навчального року, атестація студентів першого курсу, порядок виплати академічної та соціальної стипендії, а також багато інших актуальних питань сьогоденні.

     За підсумками зустрічі, визначили алгоритм спільних дій для продовження забезпечення якісної організації освітнього процесу в коледжі з використанням технологій дистанційного навчання в період загальнонаціонального карантину, який продовжено до 11 травня 2020 року.

     Далі буде, друзі…до зустрічі он-лайн!) #Карантин – це не канікули!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*