logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


24
Кві
2020

«Розвиток пізнавальних процесів і креативного мислення»

     22 квітня 2020 року для учасників Школи студентського тьюторства було проведено тренінгове онлайн-заняття на тему “Розвиток пізнавальних процесів і креативного мислення”.

     Тренером виступила керівник Центру Психологічної служби Д. С. Гулькова.

     Мета: проінформувати студентів щодо понять про пам’ять, увагу та креативність, розкрити їх зв’язок зі здоров’ям та навчанням; довести необхідність розвитку пам’яті, креативного мислення та уваги; розучити вправи для тренування уваги, креативності та пам’яті.

     Під час онлайн-тренінгу учасники визначали функції основних пізнавальних процесів, розглядали умови їх виникнення, дізналися про основні види уваги та пам’яті, а також навчилися концентрувати власну увагу на одному та декількох предметах.

     При виконанні практичних завдань студенти визначили індивідуальні особливості уваги та пам’яті, свої сильні та слабкі сторони, а також те, що слід розвивати пізнавальні процеси і надалі.

     Онлайн-тренінг студентам дуже сподобався. Учасники зробили висновок, що дане заняття дало можливість показати кожному майбутньому тьютору свої можливості для підвищення якості уваги, творчого мислення та пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*