logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


27
Кві
2020

«Страхування життя» – онлайн-конференція від компанії «Metlife»

     Пандемія, на жаль, не оминула нашу країну, і вже сьогодні ми бачимо
зупинку діяльності одних підприємств та перехід до дистанційної організації роботи на інших. Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського мужньо прийняв виклик долі, і, завдяки добре відпрацьованій системі дистанційного навчання, зумів на високому рівні продовжити навчальний процес у непростих умовах сьогодення.

     Студенти кафедри фінансів та обліку традиційно передові в питаннях використання сучасних технологій у навчальному процесі – вирішили повною мірою скористатися можливостями наукової діяльності, що відкривається на просторах інтернету. Численні конференції, семінари та колоквіуми, присвячені фінансовій і банківській діяльності, розвитку страхування стали майданчиком для апробації результатів їх наукової діяльності.

     Серед наукових заходів, що привернули увагу студентів кафедри фінансів та обліку МНУ імені В.О. Сухомлинського, слід виділити онлайн-конференцію «Страхування життя», яка пройшла 25 квітня 2020 р. Даний захід проводився представником однієї з найбільш відомих страхових компаній в Україні «Metlife» – Андрієм Войло. Під час конференції детально була розкрита суть актуальних питань щодо страхування життя, а також фінансової стабільності родини при втраті здоров´я та працездатності, наведено конкретні приклади та розрахунки. Всі учасники конференції мали можливість отримати відповіді на запитання та подякували організаторам за проведення даного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*