logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


04
Тра
2020

«Робота з емоційною нестабільністю. Шукаємо точки опори»

     29 квітня 2020 року для випускників та студентів 167 групи спеціальності “Спеціальна освіта. Логопедія”, 157 групи спеціальності “Музичне мистецтво”, 217 групи спеціальності “Психологія”, 247 групи спеціальності “Українська мова і література”, 597 групи спеціальності “Соціальна робота” факультету педагогіки та психології, 218 групи спеціальності “Дошкільна освіта” факультету дошкільної та початкової освіти, механіко-математичного факультету 135 групи спеціальності “Фінанси, банківська справа” та для студентів Коледжу університету 325 групи спеціальності “Соціальна робота”, 315 групи спеціальності “Право” був проведений майстер-клас онлайн на тему “Робота з емоційною нестабільністю. Шукаємо точки опори”.

     Тренерами виступили керівник Центру психологічної служби Дар’я Сергіївна Гулькова та студентка спеціальності Психологія Світлана Макушева.

     Даний майстер-клас був направлений на дослідження та усвідомлення власних емоцій, емоційних станів, а також розвиток навичок взаєморозуміння та взаємодії.

     Під час заняття учасники мали змогу усвідомити і прийняти свої емоції, за допомогою інформаційним блокам зрозуміли причини емоційних станів, мотивів, потреб власних та інших.

     Протягом онлайн майстер-класу студенти дізналися про те, що таке емоційна стабільність та нестабільність, як знайти точки опори в цей складний час, також були продемонстровані ряд практичних рекомендацій щодо підвищення емоційної стійкості та ефективності повноцінного життя.

     Разом шукали відповіді на запитання стосовно того, навіщо нам потрібні негативні емоції, як керувати своїм станом; як наші емоції, настрій впливають на наше тіло та куди діти негативні емоції.

     Учасники були дуже активними та зацікавленими у роботі, ставили тренерам питання, давали ряд своїх рекомендацій із власного досвіду.

     Дякуємо вам за шквал прекрасного настрою та незабутніх вражень.

     До нових зустрічей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*