logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


05
Тра
2020

«Гармонія у стосунках із близькими людьми та самим собою»

     30 квітня 2020 року для випускників та студентів 167 групи спеціальності “Спеціальна освіта. Логопедія”, 247 групи спеціальності “Українська мова і література”, 417 та 517 групи спеціальності “Психологія”, 597 групи спеціальності “Соціальна робота” факультету педагогіки та психології, 218 групи спеціальності “Дошкільна освіта” факультету дошкільної та початкової освіти та 146 групи спеціальності “Середня освіта. Англійська мова” факультету іноземної філології був проведений онлайн майстер-клас на тему “Гармонія у стосунках із близькими людьми та самим собою”.

     Тренером виступила керівник Центру психологічної служби Дар’я Сергіївна Гулькова.

     На занятті учасники були проінформовані та вели активну дискусію стосовно основних етапів потреб чоловіка та жінки у стосунках, на практиці спробували відповісти в першу чергу для себе на запитання, які відносилися до техніки “Брати-давати”, щоб збалансувати рівень взаємостосків між близькими людьми.

     Також студенти брали участь в асоціативних методах роботи для гармонізації та кращого розуміння себе, визначали компоненти любові до себе і на останок була надана домашня робота, яка полягала в створенні Чек-листа Любові до себе.

     Студентам сподобалося заняття, вони активно брали участь у майстер класі, були щирими у своїх висловлюваннях та думках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*