logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


05
Тра
2020

«Робота з метафоричними картами в онлайн режимі»

     1.05.2020 року для студентів 167 групи спеціальності “Спеціальна освіта. Логопедія”, 597 групи спеціальності “Соціальна робота”, 217 та 317 група спеціальності “Психологія” факультету педагогіки та психології, 218 групи спеціальності “Дошкільна освіта” факультету дошкільної та початкової освіти, 146 групи спеціальності “Біологія та хімія” механіко-математичного факультету був проведений профорієнтаційний онлайн майстер-клас на тему ” Робота з метафоричними картами в онлайн режимі”.

     Тренерами виступили керівник Центру психологічної служби Гулькова Д.С. та студентка-магістр спеціальності “Психологія” Макушева Світлана.

     Даний онлайн майстер-клас присвячений використанню метафоричних асоціативних карт і метафор в онлайн просторі. Приємним бонусом було те,що на майстер-класі були присутні не лише спеціалісти психологічних напрямків, а й студенти,які зацікавлені в роботі метафоричних асоціативних карт.

     Карти запускають внутрішні процеси самозцілення і пошуку свого унікального шляху виходу з кризи.

     На занятті учасники мали змогу познайомитися з основними колодами метафоричних асоціативних карт, дізналися про переваги використання МАК.

     На практиці навчилися простим і ефективним технікам роботи з проектними картами онлайн. Були проінформовані щодо перспективи використання, правил та розвитку МАК.

     Учасники були дуже активними та задавали багато питань щодо досвіду роботи з МАК в онлайн режимі, з чого слід починати, а також зі студентами було проведено в онлайн режимі техніку з використанням асоціативних карт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*