logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


02
Чер
2020

«Секрети щасливих стосунків»

     2 червня 2020 року для студентів 2-5 курсів спеціальності “Псиологія” та “Соціальна робота” факультету педагогіки та психології, 3 курсу спеціальності “Комп’ютерна інженерія” механіко-математичного факультету та 2 курсу факультету фізичної культури та спорту був проведений майстер-клас онлайн на тему “Секрети щасливих стосунків”.

     Тренерами виступили керівник Центру психологічної служби Д. С. Гулькова та стдентки практиканти 3 курсу Єлизавета Ткаченко та Наталія Яковенко.

     Заняття допомогло учасникам розібратися в собі, розвіяти сумніви, перезавантажити сценарії, розморозити почуття і знайти порозуміння.

     У процесі заняття жваво велася дискусія щодо основних потреб чоловіків та жінок у взаємостосунках, також цікавою інформацією стала для студентів установки, що заважають будувати гармонійні відносини та афірмації для кращого розуміння себе та налагодення відносин.

     У процесі виконання вправ кожен для себе зрозумів, що є причиною конфліктів із коханою людиною і як знайти шляхи порозуміння один одного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*