logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


25
Вер
2015

Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського святкує день народження!

     25 вересня 2015 року «Сухомлинка» відзначає 102-гу річницю від дня заснування та 97-му річницю з дня народження Василя Олександровича Сухомлинського.

     З нагоди святкування відбулася вчена рада університету. З вітальним словом виступили: ректор університету Будак В. Д., заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Янішевська О. А., директор департаменту освіти, науки та молоді Веліховська А. Б., заступник міського голови Шевченко Є. В., зазначивши, що університет активно розвивається сьогодні, впроваджуючи педагогічні концепції великого педагога, одна із яких – реалізація людиноцентриської ідеї, спрямованої на виховання громадянина-патріота нашої держави.

     Оксана Альбінівна зазначила, що наш університет – той флагман, який сприятиме перетворенню Миколаєва в науковий центр нашої країни, а найбільше багатство університету – його випускники, які прославляють університет в Україні та за її межами.

     Запрошені гості нагородили кращих студентів грамотами за визначні досягнення у сфері науки та спорту, а також працівників університету за плідну працю та з нагоди святкування.

     Вчена рада завершилася святковим концертом від творчого центру «Естетика», а святкування продовжилося на факультетах.

Прес-центр університету

DSC06243

DSC06182

DSC06209

DSC06191

DSC06249

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*