logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


05
Чер
2020

«Мотивація та цілепокладання»

     3 червня 2020 року для студентів 2-3 курсу спеціальності “Психологія” ДФН та ЗФН та 5 курсу спеціальності “Соціальна робота” був проведений майстер-клас онлайн на тему “Мотивація та цілепокладання”.

     Тренерами виступили керівник Центру психологічної служби Д. С. Гулькова та студентки практиканти Ірина Ткаченко, Аліна Кузьменко та Олександра Грабовська.

     Під час заняття акцентувалася увага на формуванні навиків постановки цілей та усвідомленні власної ефективності в особистісній та професійній сфері. За допомогою інформаційної частини майстер-класу розвивали в учасників мотивацію досягнення успіху, розширили інструментарій щодо підвищення прагнення досягти успіху в тих видах діяльності, які на даний момент є найбільш актуальними, а також підвищення рівня індивідуальної відповідальності за результати власної діяльності.

     Під час виконання практичних вправ і технік студенти мали можливість усвідомити власні ресурси для досягнення успіху, а також усвідомити власні перешкоди на шляху до досягнень та власних мотивацій.

     Заняття учасникам дуже сподобалося, особливо планування й прогнозування власних досягнень та формування уявлення про можливі кроки щодо реалізації мети.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*