logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


967 ДЕНЬ ВІЙНИ


08
Чер
2020

Підсумки психодіагностичної практики

     5 червня 2020 року для студентів 3 курсу спеціальності “Психологія” факультету педагогіки та психології було проведено підбиття підсумків психодіагностичної практики у формі конференції.

     Мета практики – сформулювати навички дослідницької та психодіагностичної роботи студентів, формування у студентів умінь і навичок проведення наукового дослідження та здійснення психодіагностичного обстеження в умовах онлайн-режиму з різними віковими групами.

     Загальні завдання психодіагностичної практики: ознайомлення з роботою психодіагностичної служби університету; закріплення теоретичних і практичних знань із психології; апробація дослідницьких і психодіагностичних методик і технік, розвиток навиків систематизації результатів психодіагностичних досліджень; формування вмінь обґрунтовувати отримані результати.

     Ця практика в режимі онлайн для мене, як керівника Центру психологічної служби та керівника практики, була першою у своєму досвіді, але хочу зазначити, що навіть у такому режимі студенти мали змогу виконати всі завдання практики та вдосконалили свої професійні навички.

     Щиро вдячна кожному практиканту за плідну працю, активність у проведенні діагностичного дослідження в режимі онлайн та участі в заняттях різного спрямування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*