logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


25
Чер
2020

Майстер-клас онлайн на тему «Проективні методики в режимі онлайн»

     22 червня 2020 року для студентів 2-3, 6 курсу спеціальності Психологія факультету педагогіки та психології був проведений майстер-клас онлайн на тему “Проективні методики в режимі онлайн”.
Тренером виступила студентка магістр Вікторія Косенчук.

     Проективні психологічні тести передбачають оцінку індивідуальних характеристик за допомогою різних образів і уяви людини. Онлайн-методики передбачають аналіз особистості за малюнками, де робиться акцент на самопізнання за допомогою уявлення завдання.

     Асоціативні проективні методики з картинками відмінно підійшли на сьогоднішньому занятті, учасникам довелося самостійно моделювати ситуацію, в залежності від розповіді або малюнка вони змогли підібрати ключ до власної підсвідомості. Для студентів психологічні проективні тести, які можна використовувати в онлайн-просторі, – це спосіб розкрити неусвідомлені мотиви вчинків, також вони допомогають краще пізнати себе.

     У досить актуальний час такий спосіб онлайн-методик дуже популярний у психологів, тому що людині не потрібно розповідати про себе, вона тільки проектує свої підсвідомі думки і настрій на проективне тестування.

     Заняття учасникам дуже сподобалося, студенти були активними та задавали багато питань щодо досвіду роботи з проективними техніками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*