logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


25
Чер
2020

Заняття з профідентичності «Cекрети успішної співбесіди»

     22 червня 2020 року було проведено заняття з профідентичності «Cекрети успішної співбесіди» для студентів 217, 317 та 617 групи спеціальності “Психологія” факультету педагогіки та психології.

     Тренерами виступили керівник Центру психологічної служби Д. С. Гулькова та студентки практиканти Карина Голубенко та Альона Вергулес.

     «Співбесіда з роботодавцем – це вирішальний крок на шляху до працевлаштування. У вас є чудова перевага: ви можете до неї всебічно підготуватися», – cаме такими словами розпочався наш онлайн-тренінг.

     За допомогою вправ “Розкажи про себе”, “Мій секрет успіху” та «Імпровізація» студенти мали змогу проаналізувати і попрацювати над своїми помилками на співбесіді.

     Учасники усвідомили, що потрібно напрацьовувати особистий арсенал засобів мовлення (інтонації та змісту), вербальних та невербальних засобів спілкування.

     Ще одним важливим секретом у підготовці до співбесіди є підготовка відповідей. Оскільки більшість роботодавців ставлять майже однакові запитання, тому є можливість до них підготуватися.

     На занятті студенти вчилися, як потрібно підготуватися до проходження співбесіди, обговорювалися значення «іміджу» в ході розмови з роботодавцем і наскільки важливо чітко формулювати власні позиції та інтереси.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*