logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


09
Лип
2020

Шановні абітурієнти! Відстрочка від призову для вступників 2020 року

     Приймальна комісія Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського відповідно до листа МОН України від 07.07.20 № 1/9-365 «Щодо деяких питань організації вступної кампанії»  інформує, що призов громадян України віком 18-19 років проводиться за їх бажанням (за письмовою заявою).

     З метою забезпечення конституційних прав громадян України віком від 20 років на здобуття наступного ступеня освіти Приймальна комісія Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського здійснює попередню реєстрацію таких вступників (за їх зверненнями) та видає відповідні довідки.

     Підставами для попередньої реєстрації вступника, зокрема, є реєстрація для складання зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році або наявність сертифікатів за попередні роки (для тих конкурсних пропозицій, вступ на які передбачає наявність сертифікатів ЗНО), реєстрація для складання єдиного вступного іспиту або єдиного фахового вступного випробування у 2020 році (для тих конкурсних пропозицій, вступ на які передбачає наявність результатів ЄВІ/ЄФВВ) тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*