logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


28
Вер
2015

Впевнений старт: Закон України «Про вищу освіту»

     Під такою назвою 24 вересня 2015 року в магістратурі МНУ імені В.О.Сухомлинського відбувся семінар за ініціативи доцента кафедри педагогіки та загальної психології І. В. Середи та магістрантів.

     Мета заходу – ознайомити магістрантів з основними положеннями Закону України «Про вищу освіту» (2014), обговорити проблеми та перспективи модернізації вищої освіти України і, зокрема, найбільш актуальних напрямів розвитку освітнього процесу в нашому університеті.

     На заході були присутні проректор з наукової роботи, професор А. Л. Ситченко та заступник завідувача кафедри педагогіки та загальної психології, доцент О. Є. Олексюк.

     Магістранти презентували пріоритетні напрями державної політики у сфері вищої освіти; рівні, ступені та кваліфікації вищої освіти; стандарти освітньої діяльності та вищої освіти; систему забезпечення якості освіти; типи вищих навчальних закладів України; особливості наукової та інноваційної діяльності у ВНЗ; завдання міжнародного співробітництва у сфері вищої освіти та інші найбільш актуальні питання.

     Прийняття Закону «Про вищу освіту» – це лише початок, старт для реформування освіти.

Прес-центр факультету педагогіки та психології

DSC_0340

DSC_0319

DSC_0318

DSC_0321

DSC_0332

DSC_0333

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*