logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


30
Чер
2020

Майстер-клас з теми «Психологія особистісного зростання»

     29 червня 2020 року для студентів 1-3 курсу спеціальності “банківське страхування” механіко-математичного факультету, 2-6 курсу спеціальності Психологія, 2-3 курсу спеціальності “Політологія”, 3 курсу спеціальності “Музичне мистецтво” факультету педагогіки та психології, 1 курсу спеціальності “Тренер” факультету фізичної культури і спорту був проведений онлайн майстер-клас з теми “Психологія особистісного зростання”.

     Тренерами виступили керівник Центру психологічної служби Гулькова Дар’я Сергіївна та студенти практиканти Голокоз Анастасія та Баран Іван.

     Набути позитивного досвіду, винести урок, відкрити в собі нові здібності – особистість людини розвивається в міру його просування по життєвому шляху. Стати каталізатором цього розвитку може і набирає сьогодні популярність вид тренінгу.

     Особистісний ріст, або, іншими словами, розвиток особистості, – це те, що неминуче відбувається з кожним з нас в процесі життя. Будь-яка подія, зустріч з людиною – це шанс набути досвіду, винести урок, відкрити в собі нові здібності. Все це і є особистісний ріст, в ідеалі провідний нас до мудрості.

     Під час заняття учасники дізналися, що прагнення до кращого, наповненою, осмисленого і цікавого життя знайоме кожному з нас. Тому робота над особистісним зростанням – питання не необхідності, а особистого вибору. Той, хто відчуває, що не використовує свої ресурси до кінця, хто в якийсь момент втрачає свої цілі і не може знайти нових, найімовірніше, потребує саме в особистісному зростанні та професійної підтримки. Крім того, особистісний ріст може бути природним продовженням психотерапії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*