logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


05
Вер
2020

Тренінгове заняття на тему «Розвиток креативності та творчого мислення»

     За запитом студентів 4 вересня 2020 року було проведено в рамках Центру психологічної служби тренінгове заняття на тему “Розвиток креативності та творчого мислення” для студентів 2-4 курсів факультетів педагогіки та психології спеціальності “Психологія” (317 та 417 групи), факультету дошкільної та початкової освіти спеціальності “Початкова освіта” (218 група), механіко-математичного факультету спеціальності “Середня освіта. Хімія” (240 група), факультету фізичної культури і спорту спеціальності “Тренер” (203 група), факультету іноземної філології спеціальності “Філологія англійська та німецька мова” (263 група).

     Мета: усвідомлення креативності в собі і її розвиток. Розвиток здатності учасників знаходити нові нестандартні (креативні) вирішення завдань; налагодження комунікативних зв’язків усередині групи.

     В процесі заняття учасники мали змогу усвідомити і подолати бар’єри для прояву і розвитку творчого мислення, усвідомили характеристики креативної особистості та впливу середовища, формування навичок і вмінь управління творчим процесом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*