logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


25
Вер
2020

Запобігти! Врятувати! Допомогти!

     23 вересня 2020 в Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського в рамках проведення об’єктового тренування в актовій залі для студентів та співробітників відбулося інструктивно-методичне заняття з теми «Порядок дій в умовах надзвичайних ситуацій, у разі загрози терористичних актів, диверсій, інших небезпек». Захід провів викладач навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Толокнов Євген Володимирович.

     24 вересня 2020 з метою відпрацювання теорії було проведене об’єктове тренування на тему «Евакуація студентів і працівників навчального корпусу № 2 у разі виникнення надзвичайної ситуації соціального характеру».

     Згідно з тактичним задумом на електронну пошту університету надійшло повідомлення про закладену вибухівку в будівлі університету. Керівництво університету повідомляє спеціальні служби МВС та розпочинає екстрену евакуацію здобувачів освіти та працівників.

     Евакуація проведена чітко та організовано: відпрацьовані маршрути і черги евакуації учасників навчального процесу й схема перекриття доступу сторонніх осіб та транспорту на територію закладу.

     25 вересня 2020 головний інспектор Центрального районного відділу у м. Миколаїв Головного управління ДСНС України у Миколаївській області Тегза Михайло Іванович провів для працівників університету показове заняття по ліквідації пожежі різними типами вогнегасників. На занятті інспектор розповів про існуючі типи вогнегасників та особливості їх використання за чітким порядком дій при виникненні пожежі.

     В цілому тренування пройшло успішно, мета його досягнута. В ході тренувань співробітники університету та студенти отримали необхідні теоретичні знання і практичні навички для злагоджених спільних дій в умовах загрози надзвичайної ситуації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*