logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


01
Жов
2020

Тренінг «Згуртування студентського колективу»

     30 вересня 2020 року з метою згуртованості студентів групи 155 та 165 спеціальності “Комп’ютерні технології” Коледжу університету був проведений тренінг «Згуртування студентського колективу».

     Під час заходу волонтер Центру психологічної служби Вікторія Німченко намагалася досягти оптимального рівня психологічної сумісності колективу, згуртування групи і побудови ефективної командної взаємодії.

     Учасники тренінгу ознайомилися з психологічними особливостями функціонування групи, процесом самопізнання, чинниками, що впливають на згуртування команди; оволоділи навичками аналізу індивідуальних і групових проблем, прийомами ефективної взаємодії, умінням працювати в команді; навчилися знаходити подібності в учасників групи для покращення взаємодії між ними, усвідомлювати свою роль та функції в групі.

     Тренінг сприяв розвитку комунікативної компетенції студентів, формуванню командного духу шляхом згуртування групи, розвитку відповідальності та внеску кожного учасника у вирішенні спільних завдань, усвідомленню себе частиною команди

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*