logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


01
Жов
2020

Арт-терапевтичне заняття «У пошуках власної самоідентичності»

     30 вересня 2020 року за запитом викладача Бабаян Юлії Олександрівни було проведене арт-терапевтичне заняття «У пошуках власної самоідентичності» зі студентами 2 курсу спеціальностей «Психологія» та «Історія та право» факультету педагогіки та психології.

     Тренером виступила волонтер Центру психологічної служби, системний сімейний психолог Вікторія Осіпова.

     На занятті за допомогою метафоричним Асоціативним Картам та роботі з різноманітними фігурками розвивали комунікативні навички, які спрямовані на пізнання особистісних характеристик, що впливають на процес спілкування з оточуючими та необхідні у вирішенні різних завдань, а також пізнання внутрішнього світу оточуючих та міжгрупову взаємодію. Виконуючи вправи учасники знайомились із власним внутрішнім світом (цінностями, самооцінкою, установками, страхами та Я-концепцією), розвивали емпатію.

     У ході заняття тренер акцентувала на тому, що однією з найважливіших особливостей розвитку особистості, яка зумовлює власне зростання та успішність його діяльності як фахівця, є вміння переживати особистісні зміни.

     Студенти були досить активними, задавали питання, цікавилися техніками та прийомами щодо кращого розуміння себе та оточуючих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*