logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


25
Вер
2020

Тренінг на тему «Особистісні межі»

     24 вересня 2020 року в рамках Центру психологічної служби Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського був проведений тренінг на тему «Особистісні межі» для студентів 317, 417 та 517 груп спеціальності «Психологія» та 267 ЗФН групи спеціальності «Логопедія» факультету педагогіки та психології, 328 групи спеціальності «Дошкільна освіта» та 597 групи спеціальності «Соціальна робота» факультету педагогічної та соціальної освіти.

     Тренером виступила керівник Центру психологічної служби Д. С. Гулькова.

     На занятті учасники пізнавали себе, інших людей та світ. Були проінформовані щодо видів меж та способів боротьби з тими, хто порушує їх у стосунках.

     В процесі виконання вправ студенти зробили захоплюючі дослідження себе, образу свого особистого простору, своїх меж і звичних способів поводження з ними за допомогою метафоричних карт. Були присутні тілесні вправи на знаходження та усвідомленням своїх і чужих меж. Особливо сподобалася вправа на формування образу власних «кордонів» у вигляді будинку.

     Учасники активно приймали участь у тренінгу, робили чіткий аналіз та висновки щодо кожної із запропонованих вправ, були щирими та відкритими під час їх виконання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*