logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


25
Вер
2020

Тренінг «Соціальні мережі: використовуй правильно»

     24 вересня в студенти 4 курсу факультету педагогіки та психології та 5 курсу факультету педагогічної та соціальної освіти, а також Коледжу Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського стали учасниками тренінгу «Соціальні мережі: використовуй правильно», організованого бібліотекарями Обласної бібліотеки юнацтва у межах циклу «Медіакультура».

     Бібліотекарка Юлія Задеряка розпочала заняття зі знайомства і бліц-опитування:
     – Скільки часу ти проводиш в інтернеті?
     – Маєш акаунти у соцмережах?
     – В яких саме?
     – Використовуєш для відпочинку чи для навчання?

     Виявилося, що сучасна молодь надає перевагу інстаграму. Втім, ніхто не знає історію його створення. Юлія внесла ясність в дане питання. Разом зі студентами вона окреслила переваги інстаграму. Оскільки ця соціальна мережа ділиться на два види (особистий і бізнес-акаунт), студенти поміркували про кожен окремо, визначили спільні та відмінні риси. Не оминули на тренінгу й тему блогерства. Обмінялися думками щодо критеріїв, за якими обирають фаворита в блогер-просторі. Дехто з присутніх зізнався, що знімає відео для ТікТок. Юлія розповіла про інструменти успішного блогінгу, а молодь пограла в запропоновану гру «Віртуальне чи реальне?».

     Після теоретично-практичного блоку додали трохи інтерактиву для закріплення нових знань. Провідна бібліотекарка Тетяна Гервасьєва запропонувала присутнім відповісти на запитання онлайн-вікторини «Соціальні мережі». За активність в обговореннях та правильність відповідей учасники тренінгу отримали заохочувальні призи: значки, магніти, календарики. А організатори заходу отримали слова вдячності і смайлики-сердечки на фліпчарті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*